Política de Privadesa


Amb la informació que us proporcionem GUIRAL & FONS HOMOLOGACIONES S.A. vol que conegui la nostra política de privadesa aplicable respecte a les seves dades personals.

¿Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

GUIRAL & amp; FONS HOMOLOGACIONES S.A.

CIF: A-65485095

C / Floridablanca 66-68, Barcelona.

Correu electrònic: info@gfhomologacion.es
Teléfon: 93 3252104

¿Amb quina finalitat passem les seves dades personals?
Tractarem la informació que ens facilita la finalitat de gestionar els serveis encomendats i, en el seu cas, enviar les comunicacions informatives que puguin ser del seu interès.

¿Per quant temps conservareu les vostres dades?
Les dades personals es proporcionen a la conservació mentre no es sol·liciti la seva supressió i quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats en què foren recollides.

¿Es pot legitimar la posició de les seves dades?
La base legal per al tractament de les dades és el seu consentiment, i en el seu cas, l’acord contractual dels serveis de gestoria i assessoria.

¿Quins destinataris es poden comunicar les seves dades?

Les seves dades no seran cedides a cap altra entitat, excepte per obligació legal de l’obligació o consentiment expressat prèviament.

¿Quins son els seus drets quan ens faciliten les seves dades personals?
Pot exercir el seu dret d’accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan els dades ja no siguin necessaris per a les finalitats en què es van recollir També pot sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment que afecti de forma retroactiva a la informació de dades personals realitzada fins a aquest moment.

Pot exercir els drets referits anteriorment, en els termes i les condicions previstes en la legislació vigent, en el domicili social de GUIRAL & FONS HOMOLOGACIONES S.A. (C / Floridablanca, 66-68 08015 Barcelona) o sol·licitar mitjançant un correu electrònic a

En el supòsit que no obtingui cap resposta satisfactòria i que desitgi formular una reclamació i obtenir més informació sobre qualsevol d’aquests drets, pot acudir a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es – C / Jorge Juan, 6 Madrid).