• Homologació

  Europea multifàsica i de parts integrades en el vehicle

 • Assessorament

  Viabilitat tècnica i legal en l’àmbit de tot tipus de vehicles de motor o remolcats

 • Matriculació

  Vehicles procedents de la Unió Europea o importats fora de l’àmbit comunitari

 • Gestió Administrativa

  Solucions per a tot tipus de vehicles sotmesos a Reformes d’Importància

Homologació de Vehicles

Guiral i Fons Homologacions té l’objectiu de solucionar als nostres clients la legislació de tot tipus de vehicles sotmesos a Reformes d’Importància, a més de realitzar els tràmits tècnics oportuns per a la posterior matriculació dels vehicles importats fora de l’Àmbit comunitari o procedents de la Unió Europea.

La nostra llarga experiència en el sector de l’automoció, ens fa ser un suport incondicional per als nostres clients, oferint-los en tot moment un assessorament personalitzat i actualitzat sobre la viabilitat tècnica i legal en l’Àmbit de tot tipus de vehicles de motor o remolcats, tramitant qualsevol reforma d’importància o generalitzada, legalització a nivell estatal de vehicles de dins o de fora de l’Àmbit comunitari, homologació europea multifàsica i homologació de parts integrades en el vehicle.

Mitjançant la realització de l’estudi previ, es supedita la viabilitat tècnica de la reforma en el vehicle, evitant-se els problemes típics que a posteriori puguin sorgir en la legislació i/o matriculació del vehicle.

Mitjançant la realització de l’estudi previ, es supedita la viabilitat tècnica de la reforma en el vehicle, evitant-se els problemes típics que a posteriori puguin sorgir en la legislació i/o matriculació del vehicle.

INFORMACIÓ

Per a qualsevol dubte, expliqui’ns en què podem ajudar i ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible:

Responsable: GUIRAL & FONS HOMOLOGACIONES S.A.
Finalitat: Recollida i tractament de dades per a l'enviament de publicitat.
Legitimació: A l'marcar la casella d'acceptació, està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades siguin tractades d'acord amb les finalitats d'aquest formulari, descrites en la Política de Privadesa.
Destinataris: Com a usuari i interessat, l'informem que les dades que ens faciliti estaran ubicats en els servidors de NOMINALIA INTERNET S.L. d'acord a l'art. 13 de l'Reglament UE 2016/679, i en base als principis de legalitat, correcció, transparència, propòsit i límits de retenció de dades, minimització de dades, precisió, integritat i confidencialitat. Veure Política de Privadesa de Nominalia.
El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris, podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la seva sol·licitud.
Drets: Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades en info@gfhomologacion.es, així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control.
Per a més informació, podeu consultar la nostra Política de Privadesa.